GEMEENSCHAPPELIJKE DOELGROEP
VIVA is de grootste vrouwencommunity van Nederland. Elk jaar selecteert de VIVA-redactie een lijst van vierhonderd succesvolle en inspirerende vrouwen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VIVA400, een groot en feestelijk netwerkevenement. De Renault Twingo en VIVA vormen een perfecte match, want beide richten zich op dezelfde doelgroep: (ambitieuze) vrouwen die zich positief onderscheiden. Als onderdeel van het sponsorschap werd de Twingo gedurende een aantal weken bijvoorbeeld uitgewisseld tussen oud-VIVA400-winnaressen en (oud-)genomineerden voor de VIVA400.

VIER WINNAARS
De VIVA400-verkiezing vond dit jaar voor de achtste keer plaats. Op 17 november maakte acteur Barry Atsma in het Zonnehuis in Amsterdam de vier winnaressen bekend. In de categorie ‘Krachtpatsers’ ging ingenieur Nancy Klomp met de overwinning aan de haal. In de categorie ‘Creatieven’ werd operaregisseur Lotte de Beer tot winnaar uitgeroepen, terwijl plastisch chirurg Stefania Turner in de categorie ‘Knappe Koppen’ de meeste stemmen kreeg. Tot slot werd universitair docent Li An Phoa verkozen tot winnaar in de categorie ‘Wereldverbeteraars’. De VIVA400-jury bestond dit jaar uit vier vrouwen die ieder een categorie vertegenwoordigden.

SÉRIE SIGNATURE VIVA
De samenwerking tussen Renault en VIVA wordt extra onderstreept met de lancering van de gelimiteerde Twingo Série Signature VIVA. Het centrale thema is de exclusieve kleur ultraviolet, die terugkomt in de exterieurkleur, de striping, de lichtmetalen wielen, de luxueuze kunstlederen bekleding en in diverse accenten in het interieur. De Série Signature VIVA is standaard uitgerust met onder meer automatische airco, cruise control met snelheidsbegrenzer en het multimediasysteem R&GO. Er is keuze uit vier exterieurkleuren. De prijzen beginnen bij 14.950 euro voor de versie met de SCe 70 benzinemotor, terwijl de versie met de TCe 90 benzinemotor vanaf 15.790 euro leverbaar is.