Maak kennis met de nieuwe Renault 5

Body

De Renault 5 is terug van weggeweest! De nu 100% elektrische R5 is de ideale stadsauto die met zijn opvallende kleuren en uitdagend design doet de Renault 5 zijn voorganger uit de jaren '70 volledig herleven.

Garage Leijenaar Renault 5 zijkant

De R5 in een nieuw jasje

De Renault 5 kan op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. U kunt kiezen uit 5 kleuren, two-tone lakwerk, unieke dakstickers en 2 typen wielen. Personaliseer uw Renault 5 op basis van uw wensen.

Met 150 pk, 250 Nm koppel en tot 400 km rijbereik is de R5 helemaal klaar voor deze eeuw! 

De Renault 5 is compact van buiten, maar biedt ruimte voor 5 personen. Dankzij de parkeerhulp is manoeuvreren en parkeren een fluitje van een cent. De ultieme stadsauto voor dagelijks gebruik.

Renault 5

Als eerste in de R5

De Renault 5 rijdt u al in de herfst van 2024. Wilt u de eerste zijn die de R5 in ontvangst neemt? Bestel dan de R Pass! De productie van uw Renault 5 krijgt prioriteit bij onze fabriek en u behoort tot één van de eersten die deze revolutionaire auto in ontvangst gaat nemen. 

De R5 is terug!

De Renault 5 laat een indrukwekkende indruk achter. Opvallender, speelser, vriendelijker, respectvoller en nog steeds even stijlvol. Het is een levendige en gedurfde stadsauto met een rijbereik tot 400 km. Bent u gevallen voor zijn charmante Franse karakter?

Interesse? Neem contact met ons op