Garantie plus

Garantie Plus van Renault biedt u de mogelijkheid om uw fabrieksgarantie te verlengen met een duur van twee jaar. Bij aankoop van een nieuwe Renault krijgt u vanzelfsprekend fabrieksgarantie. Wanneer deze fabrieksgarantie afloopt, dan komen eventuele kosten voor reparatie voor uw eigen rekening. U kunt kiezen voor extra zekerheid met Garantie Plus van Renault, waarmee u de fabrieksgarantie met twee jaar kunt verlengen.

Austral

Garantie Plus van Renault via Garage Leijenaar in Bathmen

Komt u een nieuwe Renault kopen bij Leijenaar in Bathmen? Dan kunt u, indien gewenst, direct kiezen voor Garantie Plus. Wij regelen dit graag voor u. Wilt u er nog even over nadenken? Dan is het goed om te weten dat u Garantie Plus van Renault via ons extra voordelig kunt afsluiten wanneer uw Renault jonger dan 1 jaar is. Is uw Renault al iets ouder? Dan kunt u Garantie Plus online afsluiten via Renault. Het afsluiten van Renault Plus is mogelijk tot 2 maanden voordat de originele fabrieksgarantie afloopt.

Megane Electric

Diverse voordelen van Garantie Plus van Renault

Met Garantie Plus van Renault profiteert u van de meest uiteenlopende voordelen. Garantie en veiligheid blijven intact en alle eventuele reparaties worden uitgevoerd met originele Renault onderdelen, door ervaren Renault technici. U ontvangt gratis Renault Route Service en u krijgt in geen geval te maken met onverwachte kosten wanneer de originele fabrieksgarantie afloopt. Verkoopt u de auto terwijl Garantie Plus nog actief is? Dan is het goed om te weten dat Garantie Plus aan de auto is verbonden en niet aan de eigenaar. De extra garantie gaat dus met de auto mee, wat ook voordelen biedt met betrekking tot de verkoopprijs.

Meer informatie over Garantie Plus van Renault

Komt u bij Garage Leijenaar een nieuwe Renault kopen? Dan kunnen wij Garantie Plus direct voor u regelen wanneer u dit wilt. Wilt u eerst meer weten over alle voordelen van Garantie Plus van Renault? Kom dan gerust bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.