Werkplaatsafspraak

Wanneer maakt u een werkplaatsafspraak?

Een werkplaatsafspraak kan worden gemaakt voor de meest uiteenlopende zaken. U kunt hierbij denken aan de APK, aan een bandenwissel, aan een reparatie of het voeren van onderhoud. Heeft u schade gereden? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom voor professioneel schadeherstel in onze werkplaats in Bathmen. Moet er een onderdeel vervangen worden aan uw Renault? Dan maken wij hiervoor gebruik van originele Renault onderdelen. Daarnaast is het voor Renaults ouder dan 5 jaar ook mogelijk om te kiezen voor de alternatieve onderdelenlijn van Renault. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren.

Gratis leenauto

Services bij een werkplaatsafspraak bij Garage Leijenaar

In bepaalde gevallen kunt u wachten tot uw auto klaar is, terwijl het in andere situaties iets langer kan duren. Duurt het iets langer? Dan kunt u natuurlijk gebruik maken van gratis vervangend vervoer wanneer dit wenselijk is. Indien nodig kunt u ook een beroep doen op onze haal- en brengservice. Voor het voeren van onderhoud aan uw Renault volgen wij de door Renault voorgeschreven onderhoudsprogramma’s.

Maak direct een werkplaatsafspraak in Bathmen

Voor alle werkzaamheden aan uw Renault, of voertuig van een ander merk, bent u van harte welkom in onze werkplaats in Bathmen. Garage Leijenaar staat garant voor de beste services en garanties. U kunt direct een werkplaatsafspraak maken in onze autogarage in Bathmen. Wilt u eerst meer weten of heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.