Wasstraat

De wasstraat van Garage Leijenaar in Bathmen is de ideale plek om uw auto goed schoon te maken of te laten maken. Bij ons kan dat namelijk allebei, zoals u het wilt. U verlengt de levensduur van uw auto wanneer u deze regelmatig schoonmaakt. Toch is het niet altijd handig, of mogelijk, om zelf met een emmer en een sopje aan de slag te gaan. U bent dan altijd welkom in onze wasstraat in Bathmen.

Wasstraat

Geniet van het gemak van de volautomatische wasstraat

U kunt bij Garage Leijenaar genieten van het gemak van de volautomatische wasstraat. Het fijne hiervan is wel dat u niets anders hoeft te doen dat binnen te komen genieten van een goede kop koffie of thee. Terwijl u van uw drankje geniet wordt uw auto gewassen. In een mum van tijd stapt u weer in een heerlijk schone auto.

wasstraat2

Gebruik maken van de handmatige wasstraat

Wilt u het toch liever zelf doen, maar dan met het gemak van een wasstraat? Dan kunt u bij ons ook gebruik maken van de handmatige wasstraat, ofwel de ‘Zelf Wash’, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. Deze handmatige wasstraat is voorzien van alle nodige apparatuur om uw auto zelf een grondige wasbeurt te geven. Het wassen van uw auto wordt zo niet alleen leuker, maar ook een stuk makkelijker én sneller.

Een wasstraat abonnement bij Garage Leijenaar

Bij Garage Leijenaar kunt u een spaarkaart vol sparen. Heeft u de spaarkaart vol? Dan heeft u daarmee een gratis wasbeurt verdiend. Komt u vaker bij ons de auto wassen? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een wasstraat abonnement. Met een wasstraat abonnement bent u een stuk voordeliger uit. Daarnaast blijft uw auto lekker schoon, waardoor u langer plezier heeft van uw voertuig.

Hieronder vindt u een praktisch overzicht van de programma’s van onze wasstraat: