Familiebedrijf Leijenaar kent een lange geschiedenis

Garage Leijenaar is opgericht in 1918 en sinds 1963 Renault dealer. Van een kleine dorpsgarage is het bedrijf gegroeid naar een bloeiende ondernemeing. Dit jaar bestaat het 100 jaar. Betrouwbaarheid , vakbekwaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Het 'sterke' van een kleine garage heeft het echter altijd behouden.

 

De oorsprong en Jan van Battum

Oorsprong van garage leijenaar ligt in Friesland, 1918 begon de Fries Wijnsen Gerrit , dichtbij de plek waar we nu zijn gevestigd met verkoop en reparatie van fietsen. Later bromfietsen, tractoren en auto's. Jan Leijenaar( zoon van wijnsen) nam het over in 1960. Hij staat in Bathmen nog altijd bekend als "Jan van Battum". Hij verkreeg in 1963 het dealerschap van Renault en dit is nu de belangrijkste business. Wietse ( zoon van Jan) werd in 1987 eigenaar met zijn zwager en sinds 2004 is Wietse de eigenaar van Garage Leijenaar. De benzinepomp heeft plaats gemaakt voor een autowasstraat en een nieuwe werkplaats, daardoor kon het onderhoud en reparatie van Renault's en andere merken nog beter worden uitgevoerd.

 

Wietse heeft nu volledig de leiding van het garagebedrijf. Sindsdien is er veel veranderd maar Garage Leijenaar heeft het sterke, en vertrouwde van een dorpsgarage altijd behouden! Verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's van alle merken reparatie aan auto's van alle merken wij houden van kleinschaligheid waarbij de klant geen nummer is wij handelen alle garantiewerkzaamheden af voor Renault, ongeacht waar die is gekocht.

 

  1. Flexibel hoge servicegraad en scherpe uurtarieven
  2. oplossingsgericht
  3. direct klant contact en meedenken met klant.
  4. Goede prijs-kwaliteit verhouding!
  5. Monteurs met kennis van zaken door optimale scholingen en klaar voor het onderhoud van de elektrische auto (Renault ZOË)


Het is niet voor niets dat 1 op de 5 auto's in Bathmen en omgeving een Renault is!