Master

Renault Master

Rijklaar vanaf
€34.500
excl. BTW
master

Renault Traffic

De nieuwe Renault Master legt de lat nog hoger. Krachtiger, zuiniger, veiliger, hij is nu nog fijner in gebruik. Zijn nieuwe motoren en talrijke innovaties maken uw dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker. Het veelzijdige gamma biedt u ongekend veel keuzemogelijkheden, waaronder een nieuwe l4-versie gesloten bestel achterwielaandrijving met enkellucht. Alleen de nieuwe grille staat al symbool voor deze vernieuwing: hij is breder, stoer, solide en veelbelovend!

Optimaal zicht, ergonomische bedieningen, verstelbare rijpositie, talrijke goed toegankelijke opbergruimtes: de cabine heeft een zeer professionele uitstraling. Ruim, licht, comfortabel; u voelt zich hier goed. De verbeterde airconditioning en de geluiddemping maken uw ritten aangenaam en ontspannend. Als hij stilstaat verandert hij in een kantoor:

  • Op de draaibare tafel kunt u uw laptop of mappen neerleggen;
  • een schrijftafeltje om uw administratie bij te houden
  • talrijke opbergruimten in het interieur zorgen ervoor dat u alle benodigdheden voor uw werk binnen handbereik heeft.

De nieuwe Renault Master is erin geslaagd om het brandstofverbruik en de co2-uitstoot te verminderen en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. Met de Twin turbo technologie zijn de nieuwe energy dci 135 en energy dci 165 motoren krachtiger en zuiniger, tot – 1,5 l/100 km.

Master Still

Proefrit aanvragen